Metaaldecor

Onze collectie metaaldecor bureaubladen brengt een moderne en industriële esthetiek naar elke werkruimte. Deze reeks bevat designs zoals Ferro Brons en Rock Metallic Antraciet, die een metalen uitstraling bieden.

Ferro Brons is een uniek decor dat de rijke tonen van brons combineert met een metalen textuur, waardoor een warme, maar industriële look ontstaat. Dit is perfect voor ruimtes die een vleugje moderniteit willen toevoegen zonder afbreuk te doen aan de uitnodigende sfeer.

Rock Metallic Antraciet, aan de andere kant, biedt een donkerder en meer mysterieuze optie. Met zijn diepe, antracietkleurige tint en metallic glans is dit decor ideaal voor een krachtige en avant-garde werkplek. Het voegt een element van verfijning toe en is perfect voor diegenen die een sterk statement willen maken met hun kantoordesign.

Deze metaaldecors zijn meer dan alleen visueel indrukwekkend; ze zijn ook ontworpen om duurzaam en praktisch te zijn, wat zorgt voor een langdurige, onderhoudsvriendelijke toevoeging aan elke werkruimte​

Filter

Toont alle 10 resultaten