Houtdecor Bureaubladen

Onze collectie houtdecor bureaubladen brengt de warmte en natuurlijke uitstraling van hout naar elke werkplek. Deze serie omvat diverse houtsoorten, elk met hun unieke karakter en sfeer.

Bardolino Eiken en Bardolino Grijs Eiken vertegenwoordigen de tijdloze schoonheid van eikenhout, met een subtiel verschil in tint die past bij diverse interieurstijlen. Halifax Rustiek Eiken en Halifax Rustiek Eiken Tabak bieden een rustieke charme, perfect voor het creëren van een huiselijke en uitnodigende werkruimte.

Havana Den Zwart en Gladstone Bruin Eiken brengen een donkerder, meer mysterieus element in de ruimte, ideaal voor het creëren van een statement met diepte en karakter. Nebraska Grijs Eiken biedt een moderne twist op de klassieke eikenlook, passend in hedendaagse kantooromgevingen.

Notenhout Carinicari en Notenhout Dijon brengen de rijke en verfijnde uitstraling van notenhout naar voren, ideaal voor luxe en professionele settings. Orleans Bruin Eiken en Vicenza Rustig Eiken bieden een warme, uitnodigende uitstraling, terwijl Whiteriver Eiken en Zwart Eiken een moderne draai geven aan de klassieke eiken uitstraling.

Filter

Resultaat 1–12 van de 64 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 64 resultaten wordt getoond