over elswoutmeubels

De meubels van elwoutmeubels zijn geïnspireerd op buitenplaats elswout nabij Haarlem. Elke boom, elke plant in dit prachtige landgoed is anders qua afmetingen en kleur. Zelfs dezelfde boom ziet er anders uit in elk jaargetij. Zo is het ook met onze meubels.

Elk meubel van elwout meubels is uniek

Elk meubel is modulair ontworpen. De klant bepaalt de afmetingen en de kleur van elk meubel. Onze meubels kunnen bijna elke gewenste afmeting krijgen en in wel meer dan 400 kleuren en decoren worden geleverd. Voor onze gespoten meubels kan elke kleur worden gekozen die men maar wilt zolang er maar een NCS code voor is.
Bureaublad op maat

In 2017 zijn we gestart aan met onze eerste meubel: een bureaublad op maat. Het leek ons het ideale startpunt om simpel te beginnen met een meubel op maat dat maar bestaat uit een rechthoekig paneel. Zo was het mogelijk voor ons om ons te richten op het automatiseren en koppelen van onze systemen met alle machines in de fabriek.

Daarnaast was ook een koppeling nodig met de voorraadsystem van onze leveranciers om een actueel aanbod te kunnen leveren. Ook de systemen van onze transporteurs zijn nu gekoppeld zodat zij precies weten welk afmetingen het meubel heeft dat zij moeten vervoeren.
Achteraf gezien was een bureaublad toch niet zo heel eenvoudige start omdat wij naast het blad ook een onderstel moesten vinden waar een bureau van 100 meter breed maar ook van 270 cm breed op past. Ook de verzending en verpakking van een groot maar dun pakket bleek een hele opgave voor veel transporteurs.

Nederlandse designmeubelen

Elke stap die wij nemen met een nieuw meubel of site doen wij zeer overwogen en goed voorbereid. Nadat onze Nederlandse designers een prachtig meubel ontwerpen begint het werk pas om dit ook modulair te maken zodat het kan worden gemaakt in elke gewenste afmeting. Dit vraagt veel van onze technische ontwerpers maar resulteert in een unieke meubellijn die beschikbaar is in ontelbare combinaties van afmetingen en kleuren. Elk meubel is hierdoor uniek EN van top kwaliteit gemaakt in onze moderne meubelfabriek in Zeeland.

Een energie neutrale productie

Naast dat wij altijd werken met meubelplaten van gecertificeerd hout maakt onze fabriek ook andere grote stappen om energie neutraal te kunnen produceren. Zo zijn er in 2022 drieduizend zonnepanelen op het dak van de fabriek geplaatst welke 1,2 megawatt aan elektriciteit opbrengen wat gelijk staat aan de jaarbehoefte van de fabriek.

De fabriek maakt ook gebruik van een High-Capacity verwarmingsinstallatie, waarin al het houtafval wordt omgezet in warmte voor de gehele fabriek. In de warme maanden van het jaar worden het houtafval geperst in blokken zodat het later in het jaar kan zorgen voor een aangenaam warme werkomgeving.

Gratis bezorging

Order van €500+ NL | €750+ BE

Tevreden klanten

Gemiddeld krijgen wij een 9+!

Garantie

Altijd 2 tot 5 jaar fabrieksgarantie

Snelle levering

Binnen 15 tot 20 Werkdagen

De waardering van www.bureaublad-op-maat.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 126 reviews.
Winkelwagen delen